Bed and Breakfast Frankrijk-Noord

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Frankrijk-Noord? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Frankrijk-Noord en boek direct.

Bed and Breakfast Frankrijk-Noord in Westkapelle

Bed and Breakfast Frankrijk-Noord is een Bed & Breakfast in Westkapelle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Westkapelle terwijl je bij Bed and Breakfast Frankrijk-Noord verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Frankrijk-Noord vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed aan Zee Frankrijk-Noord is een boerenhoeve gelegen in Westkapelle, vlakbij Zoutelande en Domburg. Het strand en de zee zijn op 800 meter afstand te vinden. De accommodatie beschikt over vier kamers en een gemeenschappelijke living met een houtkachel. In het warme seizoen kan er ook overnacht worden in de tuinkamer en de yogakas kan dienstdoen als een rustige plek. De schuur is in 2010 verbouwd tot kamers en een centrale living. In de goed uitgeruste keuken kunnen maaltijden bereid worden en er is een vier meter lange tafel waar gasten kunnen eten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Frankrijk-Noord, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Frankrijk-Noord? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Frankrijk-Noord/@51.5302631,3.449484,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bc34df10e297:0xa9df1fd84ecbb77c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5302631!4d3.449484!16s%2Fg%2F1tgf2dcr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Westkapelle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Westkapelle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Westkapelle
  2. Bed and Breakfast Frankrijk-Noord

Meer in Westkapelle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl