Boutique Hotel Charley's

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Charley's? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Charley's en boek direct.

Boutique Hotel Charley's in Westkapelle

Boutique Hotel Charley's is een Hotel in Westkapelle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Westkapelle terwijl je bij Boutique Hotel Charley's verblijft. Op de website van Boutique Hotel Charley's vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Hotel Charley's is een kleinschalig hotel in Westkapelle, Zeeland, direct aan de Noordzee en de Westerschelde. Gasten kunnen genieten van de stranden, wandelen of fietsen, winkelen in de dorpen of steden, lekker uit eten gaan en ontspannen in de hotelkamers. Het hotel heeft 17 kamers, waaronder Budget kamers, Deluxe kamers, Suites en Superior kamers. Het restaurant serveert 's ochtends ontbijt en blijft 's avonds geopend voor gasten. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals het Gezonde Zeelucht arrangement en het Relax Sunday arrangement. Gasten kunnen hun eigen fiets meenemen of er een huren in het dorp. Het hotel heeft ook een speciale fietsenstalling en biedt gratis fietsroutes aan. Er is ook een Instagram-account waar gasten het hotel kunnen volgen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Charley's, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Charley's? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Charley's/@51.527268,3.438849,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bd70c5648ebd:0x509babb85d9b0134!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.527268!4d3.438849!16s%2Fg%2F11gxn2hwlf?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Westkapelle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Westkapelle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Westkapelle
  2. Boutique Hotel Charley's

Meer in Westkapelle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl