Bed and Breakfast - In Bos aan Zee

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast - In Bos aan Zee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast - In Bos aan Zee en boek direct.

Bed and Breakfast - In Bos aan Zee is een Bed & Breakfast in Katwijk aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Katwijk aan Zee terwijl je bij Bed and Breakfast - In Bos aan Zee verblijft. Op de website van Bed and Breakfast - In Bos aan Zee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B In Bos aan Zee is een Bed & Breakfast gelegen aan de rand van het Ridderbos in Katwijk aan Zee. De accommodatie biedt rust en ruimte, en ligt dicht bij het strand. De kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis wifi. De B&B is een goede uitvalsbasis voor een verblijf in Katwijk aan Zee, met bezienswaardigheden zoals het strand, de duinen en de bollenvelden in de buurt. Het is ook gemakkelijk om steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag te bereiken met het openbaar vervoer. Het ontbijt bij B&B In Bos aan Zee is een verwennerij met verse producten en huisgemaakte jam. Een reserveringsaanvraag kan worden gedaan via de website, per e-mail of telefonisch.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast - In Bos aan Zee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast - In Bos aan Zee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+-+In+Bos+aan+Zee/@52.199281,4.4126714,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5bf56a0b67623:0xae8f35f80c98ee3a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.199281!4d4.4126714!16s%2Fg%2F1pp2x8smv?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Katwijk aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Katwijk aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed and Breakfast - In Bos aan Zee

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl