Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin

Overnachting boeken bij Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin en boek direct.

Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin is een Hotel in Katwijk aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Katwijk aan Zee terwijl je bij Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin verblijft. Op de website van Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij Steeds aan Zee in Katwijk kun je overnachten op verschillende locaties, zoals in Hotel Suites, een Hotel Apartment of een Bed & Breakfast. Alle accommodaties hebben moderne faciliteiten en dagelijkse hotelservice. Ze liggen op loopafstand van het strand, de receptie en het Grand Café waar ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het hotel biedt ook diner en drinks, verschillende arrangementen en een chocolaterie in de buurt. Daarnaast is er veel te doen en te zien in de omgeving, zoals de stranden en duinen van Katwijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het hotel of de website bezoeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Steeds+aan+Zee+%26+Grand+Caf%C3%A9+de+Koningin/@52.2057206,4.3963287,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5bf47d29b82c5:0x13a43ca6237ec602!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2057206!4d4.3963287!16s%2Fg%2F1tddrcrf?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Katwijk aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Katwijk aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Steeds aan Zee & Grand Café de Koningin

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl