Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard en boek direct.

Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard in De Glind

Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard is een Bed & Breakfast in De Glind. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Glind terwijl je bij Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast 'Herberg de Appelgaard' is een accommodatie gelegen in De Glind, in de omgeving van Barneveld/Amersfoort. Het beschikt over vier kamers met boxspringbedden en een eigen badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte en faciliteiten zoals een sauna en een wasmachine. Daarnaast is er de mogelijkheid om een oldtimer of een e-cruiser te huren om de omgeving te verkennen. De prijs per nacht voor de kamers Junami, Kanzi, Elstar en Fuji is vanaf €95,00. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze de netheid, vriendelijkheid van de gastheren en gastvrouwen, en het heerlijke ontbijt hebben benadrukt. Voor meer informatie over de voorzieningen, huisregels, de bereikbaarheid en contactgegevens kan er contact opgenomen worden met Bed & Breakfast 'Herberg de Appelgaard'.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Barneveld+-+De+Appelgaard/@52.1201632,5.5112258,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c64f1db2c1c883:0x973e4ad957dab940!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1201632!4d5.5112258!16s%2Fg%2F11f4ljh49k?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Glind? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Glind pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Glind
  2. Bed & Breakfast Barneveld - De Appelgaard

Meer in De Glind

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl