Zalencentrum en Pension De Glind

Overnachting boeken bij Zalencentrum en Pension De Glind? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Zalencentrum en Pension De Glind en boek direct.

Zalencentrum en Pension De Glind in De Glind

Zalencentrum en Pension De Glind is een Bed & Breakfast in De Glind. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Glind terwijl je bij Zalencentrum en Pension De Glind verblijft. Op de website van Zalencentrum en Pension De Glind vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Glind is een centrale locatie tussen Amersfoort, Leusden, Ede en Barneveld en biedt een ruime en sfeervolle accommodatie met 9 zalen en 58 kamers. Op dit moment fungeert De Glind als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. Naast overnachtingen verhuurt het zalencentrum en pension ook kamers voor conferenties, congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en workshops. Daarnaast is het ook mogelijk om hier te overnachten voor een paar dagen weg, waarbij je kunt genieten van de natuur en culinaire hoogstandjes in de Gelderse Vallei. Het verhaal achter Jeugddorp De Glind is ook zeker de moeite waard om te vertellen. Ten slotte maakt de website gebruik van cookies, waarbij je de mogelijkheid hebt om individuele cookies in te schakelen en je instellingen op elk moment aan te passen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Zalencentrum en Pension De Glind, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Zalencentrum en Pension De Glind? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Zalencentrum+en+Pension+De+Glind/@52.1188506,5.5066003,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c64f47a5150255:0xc652ac6d0a3223dc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1188506!4d5.5066003!16s%2Fg%2F11r2hgt4tw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Glind? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Glind pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Glind
  2. Zalencentrum en Pension De Glind

Meer in De Glind

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl