Bed & Breakfast Slaperduin

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Slaperduin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Slaperduin en boek direct.

Bed & Breakfast Slaperduin in Buren

Bed & Breakfast Slaperduin is een Bed & Breakfast in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij Bed & Breakfast Slaperduin verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Slaperduin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Slaperduin is een accommodatie gelegen aan de rand van het dorp Buren en naast het natuur- en recreatiegebied De Vleijen. De B&B heeft een eigen opgang en is gevestigd aan de oostkant van een Amelander woonhuis. Het is een accommodatie voor twee personen met een luxe badkamer en de mogelijkheid om elke dag van een vers ontbijt op de kamer te genieten. Bij mooi weer kan het ontbijt ook in de tuin worden geserveerd. Vanuit de B&B kun je direct De Vleijen inlopen en daar Amelander paarden en fazanten tegenkomen. Ook is het mogelijk om reeën te zien als je vroeg opstaat. Het bos en het strand zijn op loopafstand en het centrum van Nes is 1.5 km in westelijke richting. De eigenaren van de B&B helpen graag met informatie en tips over het eiland en kunnen ook fietsen voor de gasten regelen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Slaperduin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Slaperduin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Slaperduin/@53.4496334,5.7940219,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f67943b0e49:0x9eea1bf35c1f794e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.4496334!4d5.7940219!16s%2Fg%2F11sjcxssyv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. Bed & Breakfast Slaperduin

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl