groepshotel De Oranjerie

Overnachting boeken bij groepshotel De Oranjerie? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van groepshotel De Oranjerie en boek direct.

groepshotel De Oranjerie in Buren

groepshotel De Oranjerie is een Hotel in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij groepshotel De Oranjerie verblijft. Op de website van groepshotel De Oranjerie vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Oranjerie is een nieuw groepshotel in Buren, Ameland. Het hotel ligt op 1,5 km van het strand en 1 km van de Waddenzee. Het heeft twee gezellige huiskamers met houtkachel, twee volledig ingerichte keukens en drie aangepaste senioren of mindervalide slaapkamers op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn er acht luxe tweepersoons slaapkamers. Het hotel biedt gratis WiFi en heeft een zonneterras en speelweide. Het is mogelijk om het hotel in zijn geheel te huren voor 22 personen of op te delen in twee gedeeltes. Het hotel heeft een rolstoelvriendelijke benedenverdieping en er is parkeergelegenheid aanwezig. In de omgeving van het hotel vindt u het strand, het Werelderfgoed 't Wad, een supermarkt en recreatiegebied de Vleyen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van groepshotel De Oranjerie, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij groepshotel De Oranjerie? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/groepshotel+De+Oranjerie/@53.447479,5.8045,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f13a5d1289f:0x450b25c848a39555!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.447479!4d5.8045!16s%2Fg%2F11c1s7t2q3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. groepshotel De Oranjerie

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl