Bed en Breakfast Bergh en Bos

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast Bergh en Bos? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast Bergh en Bos en boek direct.

Bed en Breakfast Bergh en Bos in Beek Gem Montferland

Bed en Breakfast Bergh en Bos is een Bed & Breakfast in Beek Gem Montferland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beek Gem Montferland terwijl je bij Bed en Breakfast Bergh en Bos verblijft. Op de website van Bed en Breakfast Bergh en Bos vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit natuurhuisje in Beek Montferland Bergh en Bos is ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en mountainbikers. Het vakantiehuis heeft een mooi uitzicht over de landerijen en het Bergherbos. Achter het huis is een natuurveld met fruitbomen en wilde bloemen, waar je meer kunt leren over voedselbossen en permacultuur. Het huis heeft een ruime woonkamer met keukenhoek, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een prachtig uitzicht. Er is gratis wifi en airconditioning in elke slaapkamer. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van het ontbijt met uitzicht op de heuvels. In de omgeving zijn goede restaurants, een supermarkt en cafés te vinden. Voor boekingsaanvragen kun je mailen of bellen, maar je kunt ook direct boeken via natuurhuisje.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast Bergh en Bos, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Bergh en Bos? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+Bergh+en+Bos/@51.904564,6.193876,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c79c4bbb677207:0x4a1c89871254dfca!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.904564!4d6.193876!16s%2Fg%2F11g8wh65fm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beek Gem Montferland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beek Gem Montferland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beek Gem Montferland
  2. Bed en Breakfast Bergh en Bos

Meer in Beek Gem Montferland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl