Hotel Zonneheuvel

Overnachting boeken bij Hotel Zonneheuvel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Zonneheuvel en boek direct.

Hotel Zonneheuvel in Beek Gem Montferland

Hotel Zonneheuvel is een Hotel in Beek Gem Montferland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beek Gem Montferland terwijl je bij Hotel Zonneheuvel verblijft. Op de website van Hotel Zonneheuvel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Montferland is een prachtige plek in de groene Achterhoek waar iedereen die van het buitenleven houdt, zijn hart kan ophalen. Hotel Zonneheuvel biedt de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de mooiste wandel- en fietsroutes, te winkelen en cultuur op te snuiven. Daarnaast zijn er talloze terrassen in de omgeving waar je kunt ontspannen met een drankje. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals het Midweek arrangement Logies/Ontbijt, waarbij je onder andere kunt genieten van koffie of thee bij aankomst, vier overnachtingen inclusief ontbijtbuffet, fiets- en wandelroutes en een afsluitbare fietsenstalling met de mogelijkheid om je e-bike op te laden. Daarnaast is er ook het Midweek Diner arrangement, waarbij je naast de genoemde faciliteiten ook kunt genieten van een 3-gangen dagmenu bij Eetcafé de Sprokkelaar op de dag van aankomst.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Zonneheuvel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Zonneheuvel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Zonneheuvel/@51.9028326,6.1907647,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c79c4ae974bb9f:0x363b28e050a792b4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9028326!4d6.1907647!16s%2Fg%2F1tdh32np?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beek Gem Montferland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beek Gem Montferland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beek Gem Montferland
  2. Hotel Zonneheuvel

Meer in Beek Gem Montferland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl