Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer en boek direct.

Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer in Kamperland

Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer is een Bed & Breakfast in Kamperland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kamperland terwijl je bij Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer verblijft. Op de website van Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Zeeland & Meer is een sfeervolle accommodatie op een Zeeuwse boerderij. De boerderij ligt vlakbij het Veerse Meer en biedt rust en ruimte. Gasten kunnen genieten van comfortabele kamers met eigen terras en een gastentuin met ligbedden. Er zijn veel activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, varen op het Veerse Meer en een bezoek aan historische Zeeuwse steden. Het ontbijt is smaakvol en overvloedig. B&B Zeeland & Meer is een heerlijke en rustige plek om te verblijven.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+Vergaderlocatie+%26+Kookworkshops+ZeeLand%26Meer/@51.5607548,3.6924865,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4937996e9fb2d:0xa49abdce78ab033f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5607548!4d3.6924865!16s%2Fg%2F11n0c1jcdm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kamperland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kamperland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kamperland
  2. Bed en Breakfast Vergaderlocatie & Kookworkshops ZeeLand&Meer

Meer in Kamperland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl