Fila Stroo

Overnachting boeken bij Fila Stroo? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fila Stroo en boek direct.

Fila Stroo is een Binnenovernachting in Kamperland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kamperland terwijl je bij Fila Stroo verblijft. Op de website van Fila Stroo vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Binnenovernachting. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fila Stroo is een vakantiehuis gelegen in Kamperland, Nederland. Het vakantiehuis heeft een geweldige locatie met een prachtig uitzicht op de tuin en gratis WiFi. Het huis is comfortabel ingericht en heeft een goed uitgeruste keuken, een comfortabel bed en een schone badkamer. Het is ook huisdiervriendelijk en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Gasten hebben de locatie van het vakantiehuis zeer gewaardeerd. Er zijn ook andere accommodaties in de omgeving beschikbaar, zoals Vakantiehuis de Ankerplaats en Het Kunstenaarshuis. Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur en uitchecken tot 10:30 uur. Kinderen zijn niet toegestaan in het vakantiehuis en er is geen mogelijkheid voor extra bedden. Het is verboden om te roken en om feesten of evenementen te organiseren. Huisdieren zijn toegestaan ​​tegen betaling en het is belangrijk om de accommodatie op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fila Stroo, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fila Stroo? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fila+Stroo/@51.5602248,3.7265553,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c48deb5b5af415:0xf5d3a317d573ef1e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5602248!4d3.7265553!16s%2Fg%2F11hzrt9fcd?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kamperland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kamperland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Fila Stroo

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl