Bed op de Reth

Overnachting boeken bij Bed op de Reth? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed op de Reth en boek direct.

Bed op de Reth in Baarle-Nassau

Bed op de Reth is een Bed & Breakfast in Baarle-Nassau. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarle-Nassau terwijl je bij Bed op de Reth verblijft. Op de website van Bed op de Reth vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De B&B Bed op de Reth in Baarle-Nassau, Noord-Brabant, is een voormalige koeienstal en hooizolder die is omgebouwd tot een comfortabele en sfeervolle Bed & Breakfast. Boven zijn er 4 slaapkamers en beneden is er een gezamenlijke huiskamer met een zithoek en tv. Er is ook een keuken waar gasten zelf maaltijden kunnen bereiden en buiten is er een tuin met een ruim terras. Het ontbijt wordt geserveerd aan een grote tafel en gasten kunnen ook genieten van het uitzicht op de weilanden en het bos vanuit de serre. De B&B ligt op korte afstand van het bos en het centrum van Baarle-Nassau-Hertog, een uniek dorp met 30 enclaves van Nederlands en Belgisch grondgebied. Het dorp biedt zowel een levendige dorpskern met winkels die op zondag geopend zijn, als rustige platteland met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Gasten zullen ongemerkt vele malen de grens oversteken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed op de Reth, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed op de Reth? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+op+de+Reth/@51.4332956,4.9421786,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6baeb221edfd5:0xdb1b0d6e12ee9c8c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4332956!4d4.9421786!16s%2Fg%2F1q5gkdf_6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarle-Nassau? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarle-Nassau pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarle-Nassau
  2. Bed op de Reth

Meer in Baarle-Nassau

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl