Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven

Overnachting boeken bij Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven en boek direct.

Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven in Baarle-Nassau

Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven is een Bed & Breakfast in Baarle-Nassau. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarle-Nassau terwijl je bij Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven verblijft. Op de website van Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang zijn twee prachtige vakantieverblijven gelegen op 7500 m2 bosgrond in Baarle-Nassau. De huisjes zijn gelegen in een bosrijke omgeving en bieden een prachtig uitzicht op de natuur. Izbushka Royal is het hele jaar door te boeken en beschikt over verschillende gemakken, waaronder een sauna. Izbushka Vogelzang is gesloten in de winter. De verblijven zijn ideaal om helemaal tot rust te komen en de omgeving biedt vele mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Op het terrein zijn verschillende plekken om te genieten van de zon en de natuur, zoals een terras, tuin en vijver. De eigenaar woont op het perceel, maar door gescheiden ingangen heeft de gast volledige privacy. De prijzen variëren van € 665,- voor een verblijf van maandag t/m vrijdag tot € 1100,- voor een weekverblijf van maandag t/m zondag.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Izbushka+Royal+en+Izbushka+Vogelzang+verblijven/@51.4142397,4.942132,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6bb7aa98487a5:0x124eb41a995f9273!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4142397!4d4.942132!16s%2Fg%2F11jd9p74xg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarle-Nassau? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarle-Nassau pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarle-Nassau
  2. Izbushka Royal en Izbushka Vogelzang verblijven

Meer in Baarle-Nassau

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl