BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag

Overnachting boeken bij BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag en boek direct.

BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag in Beetsterzwaag

BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag is een Bed & Breakfast in Beetsterzwaag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beetsterzwaag terwijl je bij BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag verblijft. Op de website van BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een accommodatie genaamd BnB It Hazzeleger Beetsterzwaag in Beetsterzwaag, Nederland. Het beschikt over een tuin en een terras en biedt accommodatie met gratis WiFi en uitzicht op de tuin. Gasten kunnen activiteiten zoals wandelen en fietsen ondernemen in de omgeving. De accommodatie bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar en er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd. De locatie van de accommodatie is in de buurt van Simplon Music Venue en Posthuis Theater. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Groningen Eelde Airport.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/BnB+'It+Hazzeleger'+Beetsterzwaag/@53.0537518,6.0734436,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c85aa520139e09:0xeb97690563d14cb8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0537518!4d6.0734436!16s%2Fg%2F11rv60kf0r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beetsterzwaag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beetsterzwaag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beetsterzwaag
  2. BnB 'It Hazzeleger' Beetsterzwaag

Meer in Beetsterzwaag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl