De Carolinahoeve Logement

Overnachting boeken bij De Carolinahoeve Logement? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Carolinahoeve Logement en boek direct.

De Carolinahoeve Logement in Beetsterzwaag

De Carolinahoeve Logement is een Accomodatie in Beetsterzwaag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beetsterzwaag terwijl je bij De Carolinahoeve Logement verblijft. Op de website van De Carolinahoeve Logement vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij logement de Carolinahoeve kunt u genieten van een luxe overnachting in een landelijke ambiance. De appartementen zijn voorzien van een eigen keuken, living en prive terras. Daarnaast biedt appartement de trochreed ook een prive sauna. Het is ook mogelijk om het luxe appartement voor langere periode te huren, dit appartement is rolstoelvriendelijk. Daarnaast beschikt de Carolinahoeve over een vergaderruimte die in huiselijke sfeer is en coronaproof. Het is een prachtige locatie voor vergaderingen, cursussen, presentaties of lezingen. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen via mail of telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Carolinahoeve Logement, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Carolinahoeve Logement? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Carolinahoeve+Logement/@53.058871,6.072376,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c85aa1a7686f5b:0xfa39e2ec7590cf95!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.058871!4d6.072376!16s%2Fg%2F1v8kzvt9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beetsterzwaag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beetsterzwaag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beetsterzwaag
  2. De Carolinahoeve Logement

Meer in Beetsterzwaag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl