boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid

Overnachting boeken bij boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid en boek direct.

boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid in Bredevoort

boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid is een Brasserie in Bredevoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bredevoort terwijl je bij boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid verblijft. Op de website van boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Brasserie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Heerlyckheid is een Boutique Hotel & Brasserie gevestigd in het voormalige sanatorium Huize Sint Bernardus in het middeleeuwse stadje Bredevoort. Het hotel beschikt over 21 luxe kamers en biedt Achterhoekse gastvrijheid, comfort en een klassieke Franse keuken. Het historische pand is prachtig gerenoveerd en ligt aan het marktplein, grenzend aan het Vestingpark. Bredevoort en de omgeving hebben een rijke geschiedenis en er is veel te beleven in de Bourgondische Achterhoek. Het hotel biedt diverse arrangementen en is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor reserveringen en meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/boutique+hotel+%26+brasserie+de+Heerlyckheid/@51.943976,6.617504,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b87b6abeaee8a9:0x8d48fbb81c1c7dfa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.943976!4d6.617504!16s%2Fg%2F11j3987p1s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bredevoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bredevoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bredevoort
  2. boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid

Meer in Bredevoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl