Restaurant Bertram

Overnachting boeken bij Restaurant Bertram? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant Bertram en boek direct.

Restaurant Bertram in Bredevoort

Restaurant Bertram is een Restaurant in Bredevoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bredevoort terwijl je bij Restaurant Bertram verblijft. Op de website van Restaurant Bertram vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bertram is een à la carte restaurant in Bredevoort, Gelderland. Het restaurant is gevestigd in een voormalige stadsboerderij uit 1704 en heeft een middeleeuwse sfeer met kristallen. Bij Bertram kun je genieten van smaakvolle gerechten in een gezellige ambiance, zowel kleine als uitgebreide maaltijden worden de hele dag door geserveerd. In de zomer kun je op het terras op het plein 't Zand genieten en in de winter kun je binnen bij de warme houtkachel zitten. Het restaurant heeft ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen en er is een pension met kamers beschikbaar. Het restaurant heeft in de loop der tijd veranderingen ondergaan, waaronder nieuwe meubels en een andere inrichting. Het team van Bertram heet je graag welkom.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant Bertram, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant Bertram? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+Bertram/@51.9434182,6.618405,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b87bc2f6ab6fa5:0xf9ff2ec4cce68578!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9434182!4d6.618405!16s%2Fg%2F1tczv09c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bredevoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bredevoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bredevoort
  2. Restaurant Bertram

Meer in Bredevoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl