Buitengoed de Uylenburg

Overnachting boeken bij Buitengoed de Uylenburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Buitengoed de Uylenburg en boek direct.

Buitengoed de Uylenburg is een Hotel in Delfgauw. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Delfgauw terwijl je bij Buitengoed de Uylenburg verblijft. Op de website van Buitengoed de Uylenburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Buitengoed de Uylenburg is een landgoed gelegen in de Randstad, omringd door groene weilanden en het 'Bieslandse Bos'. Het eeuwenoude centrum van Delft is slechts 2 km verwijderd. Op het landgoed kunt u overnachten in het hotel, de luxe airstream of met een klein gezelschap op de etage in het Voorhuis. Daarnaast is het mogelijk om te vergaderen in een inspirerende natuurlijke omgeving. Op de locatie is ook een restaurant genaamd Cafe du Midi waar u heerlijk kunt eten, maar het is aanbevolen om te reserveren. Buitengoed de Uylenburg is tevens een unieke plek voor meerdaagse arrangementen, dankzij de combinatie van het hotel, het restaurant en de natuurlijke vergaderruimtes.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Buitengoed de Uylenburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Buitengoed de Uylenburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Buitengoed+de+Uylenburg/@52.0192254,4.3902852,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ca074d077dcd:0x3e7ef1c2fd170524!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0192254!4d4.3902852!16s%2Fg%2F12vqvmfl5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Delfgauw? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Delfgauw pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buitengoed de Uylenburg

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl