Hoeve BuytenHout

Overnachting boeken bij Hoeve BuytenHout? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hoeve BuytenHout en boek direct.

Hoeve BuytenHout is een Hotel in Delfgauw. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Delfgauw terwijl je bij Hoeve BuytenHout verblijft. Op de website van Hoeve BuytenHout vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hoeve BuytenHout is een luxe bed and breakfast in Delfgauw, vlakbij de Delftse binnenstad. De B&B heeft zes luxe kamers, waarvan twee kamers een privé terras en tuin hebben. Elke ochtend wordt er een ontbijt geserveerd met streekproducten. De kamers zijn voorzien van een luxe boxspring, een eigen badkamer en een zitje. Gasten kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte met open haard en de ruime tuin met terrasjes. De B&B ligt in het Bieslandse Bos, een natuur- en recreatiegebied waar je kunt fietsen en wandelen. De B&B heeft goede recensies ontvangen van gasten en ligt op een praktische locatie met gratis parkeergelegenheid en nabijheid van steden als Delft, Rotterdam en Den Haag. Het strand van Scheveningen is ook niet ver weg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hoeve BuytenHout, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hoeve BuytenHout? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hoeve+BuytenHout/@52.014542,4.3946686,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5cbc7cd5a0a2d:0x2497233ce819b1c2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.014542!4d4.3946686!16s%2Fg%2F11jzd5_gy_?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Delfgauw? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Delfgauw pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hoeve BuytenHout

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl