Buitengoed Fredeshiem

Overnachting boeken bij Buitengoed Fredeshiem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Buitengoed Fredeshiem en boek direct.

Buitengoed Fredeshiem in De Bult

Buitengoed Fredeshiem is een Hotel in De Bult. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Bult terwijl je bij Buitengoed Fredeshiem verblijft. Op de website van Buitengoed Fredeshiem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Buitengoed Fredeshiem is een gastvrije accommodatie gelegen op een prachtig landgoed van 14 hectare op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Het bestaat uit een hotel, restaurant, vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vergader- en trouwlocaties. De faciliteiten zijn divers, zoals wandelen, fietsen en verschillende recreatieve activiteiten. Het buitengoed biedt rust, ruimte, comfort en ontmoetingsmogelijkheden. Er is gratis WiFi beschikbaar en veel informatie is te vinden op de veelgestelde vragen pagina. Het buitengoed is geschikt voor vakantiegasten, voorbijgangers en zakelijke groepen. Het terras is geopend en er zijn verschillende evenementen gepland, zoals een kunstrondje en een paasbrunch. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Buitengoed Fredeshiem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Buitengoed Fredeshiem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Buitengoed+Fredeshiem/@52.815602,6.115169,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c86939997c7ecf:0x250eb6b9849b26a6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.815602!4d6.115169!16s%2Fg%2F1vntj3_d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Bult? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Bult pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Bult
  2. Buitengoed Fredeshiem

Meer in De Bult

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl