Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is een Hotel in De Bult. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Bult terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is een luxe hotel gelegen in De Bult, nabij het waterrijke Giethoorn. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, sauna, tennisbaan en biljarttafel. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide lunch of een 3-gangendiner in het à la carte restaurant, dat bekend staat om zijn diversiteit aan seizoensgerechten. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke doeleinden. In de omgeving zijn verschillende natuurgebieden te vinden, zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals een fiets- en wandelarrangement en een mini-vakantie. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+De+Eese-Giethoorn/@52.817824,6.1172182,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c869393a671f5f:0xf275cde38ba55734!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.817824!4d6.1172182!16s%2Fg%2F1tc_dhrm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Bult? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Bult pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Bult
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Meer in De Bult

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl