Bungalowverhuur Eldorado Chaam

Overnachting boeken bij Bungalowverhuur Eldorado Chaam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bungalowverhuur Eldorado Chaam en boek direct.

Bungalowverhuur Eldorado Chaam in Chaam

Bungalowverhuur Eldorado Chaam is een Vakantiewoningverhuur in Chaam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Chaam terwijl je bij Bungalowverhuur Eldorado Chaam verblijft. Op de website van Bungalowverhuur Eldorado Chaam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiewoningverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom op Eldorado Park, een rustgevend bungalowpark gelegen tussen Tilburg en Breda. Dennis en Angel verhuren verschillende bungalows op het park, waaronder 11 Iglo-bungalows en het luxueuze onderlandhuis. Alle bungalows zijn rustig gelegen in het groen en voorzien van wifi, een smarttelevisie en een parkeerplaats. Het park is ook populair onder vissers vanwege de grote visvijvers met diverse soorten karpers en andere vissen. Daarnaast is Eldorado Park ideaal voor natuurliefhebbers vanwege de aanwezigheid van water- en oeverplanten, vogels en insecten. Er zijn verschillende mogelijkheden op het park, zoals het kopen of huren van een vakantiewoning, verblijf tijdens de herfstvakantie en tijdelijke woonruimte.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bungalowverhuur Eldorado Chaam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bungalowverhuur Eldorado Chaam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bungalowverhuur+Eldorado+Chaam/@51.505051,4.8851,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a37b1caa915d:0x6070ccf7f214f5d6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.505051!4d4.8851!16s%2Fg%2F1tgclj22?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Chaam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Chaam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Chaam
  2. Bungalowverhuur Eldorado Chaam

Meer in Chaam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl