Slapen bij Uppruna

Overnachting boeken bij Slapen bij Uppruna? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Slapen bij Uppruna en boek direct.

Slapen bij Uppruna in Chaam

Slapen bij Uppruna is een Bed & Breakfast in Chaam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Chaam terwijl je bij Slapen bij Uppruna verblijft. Op de website van Slapen bij Uppruna vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij Slapen bij Uppruna kunt u genieten van een rustige locatie aan de rand van Chaam, omringd door prachtige bossen en weilanden. De voormalige varkensstal is omgebouwd tot een ruim vakantiehuis van 80 m2. Het centrum van Chaam is op loopafstand en in de omgeving zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Het verblijf is gelegen op het erf van de gastvrouw en gastheer, waar ook paarden, katten en een hond wonen. Het tarief is €115 per nacht, exclusief schoonmaakkosten. Er is de mogelijkheid om ontbijt te bestellen bij Jo's op 2 minuten loopafstand. Het verblijf kan ook gehuurd worden als vergaderruimte of praktijkruimte. Daarnaast bieden ze ook een arrangement aan voor een midweek waarbij je kunt ontspannen en werken aan persoonlijke thema's, begeleid door paarden. Het appartement heeft een keuken, badkamer, slaapkamer, zithoek en eettafel. Er is gratis WiFi en TV beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan en er is een klein terras en een gemeenschappelijke loungehoek. In de omgeving van Chaam kunt u genieten van uitgestrekte bossen, heidevelden en gezellige dorpskernen. Antwerpen is ook gemakkelijk te bereiken en fietsen en wandelen zijn populaire activiteiten in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Slapen bij Uppruna, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Slapen bij Uppruna? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Slapen+bij+Uppruna/@51.5012043,4.8614776,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a37c80f27957:0x2367378ffd604da2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5012043!4d4.8614776!16s%2Fg%2F11fgm65t78?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Chaam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Chaam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Chaam
  2. Slapen bij Uppruna

Meer in Chaam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl