Carels kamers Texel

Overnachting boeken bij Carels kamers Texel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Carels kamers Texel en boek direct.

Carels kamers Texel in De Koog

Carels kamers Texel is een Bed & Breakfast in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij Carels kamers Texel verblijft. Op de website van Carels kamers Texel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Carels Kamers Bed & Breakfast is gelegen in De Koog, op slechts 5 minuten lopen van het strand, het bos en het centrum. De tweepersoonskamers op de begane grond zijn voorzien van douche, toilet, draadloos internet, kluisje, föhn en een koelkast. De kamers aan de tuinkant hebben openslaande deuren naar het terras op het zuiden. Het ontbijt wordt om 9 uur voor de kamer gezet en bestaat onder andere uit Texelse kazen, broodjes, fruit, yoghurt, gekookte eieren, verse jus d’orange, koffie en thee. De prijs per kamer is vanaf € 95 per nacht inclusief toeristenbelasting. Gasten hebben positieve ervaringen met het ontbijt, de ruime kamers en de ligging nabij het centrum. Carels Kamers is te bereiken via e-mail en telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Carels kamers Texel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Carels kamers Texel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Carels+kamers+Texel/@53.0993344,4.7656127,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3a97bb3c48a1:0xdf5312b2b504be98!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0993344!4d4.7656127!16s%2Fg%2F1tp0cy31?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. Carels kamers Texel

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl