t lant van Texsel

Overnachting boeken bij t lant van Texsel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van t lant van Texsel en boek direct.

t lant van Texsel in De Koog

t lant van Texsel is een Bed & Breakfast in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij t lant van Texsel verblijft. Op de website van t lant van Texsel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B 't lant van Texsel is een rustig gelegen bed and breakfast net buiten de badplaats de Koog. De accommodatie biedt luxe kamers met eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van de kilometerslange stranden, de prachtige bossen en de ongerepte natuurgebieden op Texel. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals een bezoek aan de zeehonden op het wad, het schipbreuk- en juttersmuseum en het genieten van een heerlijk gerecht in een van de vele restaurants op het eiland. De B&B wordt gerund door Paul en Pien Esselman, die met hun drie dochters in een authentiek gebouwde stolpboerderij uit 2010 wonen. De boerderij ligt op ongeveer 1,5 kilometer van de Koog en is een goed startpunt voor fiets-, wandel-, ATB- en ruiterpaden. De accommodatie beschikt over drie luxe kamers, waarvan twee op de eerste verdieping boven het woonhuis en één op de begane grond in de stolp met een eigen buitenzit en prachtig uitzicht.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van t lant van Texsel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij t lant van Texsel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/''t+lant+van+Texsel'/@53.0959435,4.7859874,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf30744eef277f:0xee669ec15ac16da9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0959435!4d4.7859874!16s%2Fg%2F11dfgszzjg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. t lant van Texsel

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl