Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord

Overnachting boeken bij Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord en boek direct.

Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord is een Hotel in Oostkapelle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oostkapelle terwijl je bij Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord verblijft. Op de website van Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Buitenplaats Iepenoord is een comfortabele plek om te verblijven, gelegen op een historisch landgoed dicht bij de Noordzeestranden en Natuurgebied Oranjezon. Het herenhuis en de Vijverkamers bieden accommodatie, terwijl het luxe Koetshuis geschikt is voor groepen tot 10 personen. Huisdieren zijn welkom op de buitenplaats, de Vijverkamers en het Koetshuis, maar alleen op het terras van het Herenhuis. De locatie biedt rust, ruimte en natuurschoon, en bevindt zich op korte afstand van prachtige stranden en badplaatsen zoals Oostkapelle, Domburg en Zoutelande. Ook zijn er diverse wandel-, fiets- en mountainbikeroutes in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Charme+hotel+en+Buitenplaats+Iepenoord/@51.5678126,3.5691892,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49447d88566ed:0xffafb5130414f69d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5678126!4d3.5691892!16s%2Fg%2F1tlbhr7r?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oostkapelle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oostkapelle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Charme hotel en Buitenplaats Iepenoord

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl