Hotel Restaurant Anno Nu

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant Anno Nu? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant Anno Nu en boek direct.

Hotel Restaurant Anno Nu in Oostkapelle

Hotel Restaurant Anno Nu is een Hotel in Oostkapelle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oostkapelle terwijl je bij Hotel Restaurant Anno Nu verblijft. Op de website van Hotel Restaurant Anno Nu vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Anno Nu is een kleinschalig hotel in Oostkapelle, gelegen tussen twee natuurgebieden. Het hotel heeft 15 kamers/suites die onlangs zijn gerenoveerd en een eclectische sfeer ademen. De badkamers zijn ook vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Het restaurant van het hotel heeft een eigentijds decor met een knipoog naar het verleden en biedt de hele dag door verschillende maaltijden en drankjes. Het restaurant heeft ook een groot terras aan de voorzijde van het hotel. Het personeel staat altijd klaar om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Team Anno Nu hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen in het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant Anno Nu, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Anno Nu? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+Anno+Nu/@51.566418,3.5532941,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c495ca8185bc59:0xc19e25d8bb285928!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.566418!4d3.5532941!16s%2Fg%2F1tfycrk7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oostkapelle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oostkapelle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Oostkapelle
  2. Hotel Restaurant Anno Nu

Meer in Oostkapelle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl