citizenM Rotterdam

Overnachting boeken bij citizenM Rotterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van citizenM Rotterdam en boek direct.

citizenM Rotterdam in Rotterdam

citizenM Rotterdam is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij citizenM Rotterdam verblijft. Op de website van citizenM Rotterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over het citizenM hotel in Rotterdam. Het hotel is gunstig gelegen nabij populaire bezienswaardigheden zoals de Euromast, de Erasmusbrug, de Kunsthal en Delfshaven. De kamers van het hotel hebben allemaal hetzelfde ontwerp en zijn geschikt voor twee volwassenen, met een groot bed om te delen. Als je rechtstreeks boekt en lid wordt van mycitizenM, krijg je minimaal 6% korting op je verblijf. Bovendien biedt het hotel gratis annulering aan. Het hotel heeft ook een app waarmee je je kamer kunt bedienen, een kamer kunt boeken, kunt in- en uitchecken en meer. Ten slotte is het hotel ook milieuvriendelijk.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van citizenM Rotterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij citizenM Rotterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/citizenM+Rotterdam/@51.9192916,4.490389,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c433435301c6cf:0x788c649cdfc20bac!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9192916!4d4.490389!16s%2Fg%2F1pt_s7lfc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam
  2. citizenM Rotterdam

Meer in Rotterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl