The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Overnachting boeken bij The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel en boek direct.

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel in Rotterdam

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel verblijft. Op de website van The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Slaak Rotterdam is een design boutique hotel, gevestigd in een voormalige krantenpersruimte. Het hotel biedt 74 ruime kamers en suites en is een sociale ontmoetingsplek waar je de vrijheid en authenticiteit van de jaren '50 kunt ervaren met alle comfort van vandaag. Het restaurant en de bar Didot34 bieden lokale, verse en gezonde gerechten, bereid met perfectie en rechtstreeks van de bron. Gasten hebben gratis toegang tot de boutique fitness Studio34, een moderne sportschool met state-of-the-art apparatuur. Het hotel is gelegen aan de oostkant van het centrum, aan de rand van de levendige wijk Kralingen en op slechts enkele minuten afstand van de Markthal en de Oude Haven. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen en voorzieningen, zoals gratis parkeren en huisdieren zijn welkom. Het Slaak Rotterdam is een ideale uitvalsbasis om Rotterdam te verkennen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Slaak+Rotterdam,+a+Tribute+Portfolio+Hotel/@51.9244187,4.4991833,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c433dc252fcfc3:0xe9586d5b2d3fed79!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9244187!4d4.4991833!16s%2Fg%2F11gsbhhrnq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam
  2. The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Meer in Rotterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl