Col du Fatten

Overnachting boeken bij Col du Fatten? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Col du Fatten en boek direct.

Col du Fatten in Beek

Col du Fatten is een Bed & Breakfast in Beek. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beek terwijl je bij Col du Fatten verblijft. Op de website van Col du Fatten vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Col du Fatten is een karakteristieke boerderij gelegen aan de voet van het Heuvelland. Het is gelegen in een natuurrijke omgeving waar men kan ontspannen en activiteiten kan ondernemen zoals wandelen, fietsen, het bezoeken van mergelgrotten in Valkenburg of een bierbrouwerij. Daarnaast is de accommodatie geschikt voor culturele uitstapjes naar steden als Maastricht, Valkenburg, Luik, Hasselt, Aken en Düsseldorf. Col du Fatten biedt alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. In de omgeving zijn er ook verschillende activiteiten zoals een markttour, vrijetijdsactiviteiten, een vogelsafari en paardrijden. Gasten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Col du Fatten, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Col du Fatten? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Col+du+Fatten/@50.9493069,5.8126778,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0c0cd7d32b4fd:0xb4bb60fb4a7095ef!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.9493069!4d5.8126778!16s%2Fg%2F11b73qdjvp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beek? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beek pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beek
  2. Col du Fatten

Meer in Beek

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl