De Oude Limonadefabriek

Overnachting boeken bij De Oude Limonadefabriek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Oude Limonadefabriek en boek direct.

De Oude Limonadefabriek in Beek

De Oude Limonadefabriek is een Bed & Breakfast in Beek. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beek terwijl je bij De Oude Limonadefabriek verblijft. Op de website van De Oude Limonadefabriek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Oude Limonadefabriek is een bed and breakfast gevestigd in een voormalige 17e-eeuwse carré boerderij in Beek, Limburg. De naam van de B&B verwijst naar het feit dat hier vroeger een limonadefabriek gevestigd was. De B&B heeft twee gastenverblijven en biedt een luxe ontspannende kamer met vintage klasse. De locatie is centraal gelegen in het karaktervolle en bruisende centrum van Beek, waar verschillende restaurants, winkels en musea te vinden zijn. Beek is ook een ideaal startpunt voor fiets- en wandelroutes in de omgeving en ligt op korte afstand van steden als Maastricht, Aken en Luik. Voor meer informatie of reserveringen kan contact worden opgenomen via de website of bedandbreakfast.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Oude Limonadefabriek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Oude Limonadefabriek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Oude+Limonadefabriek/@50.9410503,5.8014374,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0c1f57b491ad7:0x3ca325547ff7d284!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.9410503!4d5.8014374!16s%2Fg%2F11qh97kwwl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beek? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beek pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beek
  2. De Oude Limonadefabriek

Meer in Beek

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl