De groene pleisterplaats

Overnachting boeken bij De groene pleisterplaats? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De groene pleisterplaats en boek direct.

De groene pleisterplaats in Aalten

De groene pleisterplaats is een Bed & Breakfast in Aalten. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aalten terwijl je bij De groene pleisterplaats verblijft. Op de website van De groene pleisterplaats vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij de Groene Pleisterplaats kunt u een huifkar huren die plaats biedt aan 35 volwassenen en wordt voortgetrokken door een tractor. Daarnaast kunt u als recreant terecht bij ons om even bij te tanken na een wandel- of fietstocht. We verkopen diverse producten uit de streek, zoals jam, sauzen, honing, mosterd en snoepjes. Onlangs hebben we ook vier kamers gerealiseerd voor Bed and Breakfast, waarvan de meeste een eigen douche en toilet hebben. Daarnaast organiseren we graag geweldige dagen met en voor onze klanten. De Groene Pleisterplaats is een rustige plek omgeven door groen, met een tuin en erf met inheemse struiken en bomen waar vogels en andere dieren graag gebruik van maken. In de tuin is ook een natuurlijke vijver aangelegd waar diverse dieren hun plek hebben gevonden. Voor recreanten bieden we koffie, thee, zelfgemaakte taarten en diverse soorten ijs aan. Daarnaast zijn er ruime parkeermogelijkheden en is de omgeving ideaal voor sportieve activiteiten zoals fietsen, motorrijden en autoritten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De groene pleisterplaats, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De groene pleisterplaats? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+groene+pleisterplaats/@51.9282237,6.6449764,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b87b849f23e98b:0x18364ae6a1c25161!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9282237!4d6.6449764!16s%2Fg%2F1wj_sbsr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aalten? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aalten pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aalten
  2. De groene pleisterplaats

Meer in Aalten

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl