Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'

Overnachting boeken bij Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' en boek direct.

Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' in Aalten

Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' is een Groepsaccommodatie in Aalten. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aalten terwijl je bij Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' verblijft. Op de website van Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Grenswachter biedt luxe groepsaccommodaties en vergaderlocaties in de Achterhoek. De accommodaties zijn geschikt voor groepen van 10 tot 60 personen en bieden uitstekende faciliteiten en een huiselijke sfeer. De groepsaccommodaties bevinden zich in Aalten en zijn ideaal voor een gezellig verblijf in een landelijke omgeving met vele activiteiten in de buurt. De accommodaties zijn apart te gebruiken, maar kunnen ook gecombineerd worden. De verbouwde boerderij is geschikt voor familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Groepsaccommodatie 'De Grenswachter', waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Groepsaccommodatie+'De+Grenswachter'/@51.9126587,6.6586432,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b87c847e75eb3b:0x7102d9cd348be439!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9126587!4d6.6586432!16s%2Fg%2F1vl9qktm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aalten? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aalten pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aalten
  2. Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'

Meer in Aalten

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl