De Markestee

Overnachting boeken bij De Markestee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Markestee en boek direct.

De Markestee in Blesdijke

De Markestee is een Groepsaccommodatie in Blesdijke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blesdijke terwijl je bij De Markestee verblijft. Op de website van De Markestee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Markestee is een luxe groepsaccommodatie in een prachtig verbouwde rietgedekte boerderij. De accommodatie is gelegen op een terrein van ruim 1 ha. met een eigen verwarmd buitenzwembad. Het is landelijk gelegen op de grens van Friesland en Overijssel, omringd door natuurgebieden zoals de Rottige Meente, de Lindevallei en de Weerribben. De Markestee is geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen voor diverse gelegenheden zoals familie- en vriendenreünies, bruiloften, vakanties voor groepen uit de zorg en zakelijke bijeenkomsten. Verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk, maar maaltijden kunnen ook door de accommodatie verzorgd worden. De Markestee biedt verschillende opties, van stamppottenbuffet tot luxe brunch. Daarnaast zorgt de accommodatie ervoor dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Markestee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Markestee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Markestee/@52.8255456,5.9993281,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c867e4ca6f3ef3:0xfd382642fde31b59!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8255456!4d5.9993281!16s%2Fg%2F11q2s_yqft?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blesdijke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blesdijke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blesdijke
  2. De Markestee

Meer in Blesdijke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl