Natuurlodge B&B en Hotel

Overnachting boeken bij Natuurlodge B&B en Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Natuurlodge B&B en Hotel en boek direct.

Natuurlodge B&B en Hotel in Blesdijke

Natuurlodge B&B en Hotel is een Bed & Breakfast in Blesdijke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blesdijke terwijl je bij Natuurlodge B&B en Hotel verblijft. Op de website van Natuurlodge B&B en Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoed Lindehof is een recreatielandgoed gelegen in een bosrijke omgeving in het zuiden van Friesland. Het landgoed biedt verschillende accommodaties zoals een luxe bosvilla, natuurlodges, glamping tenten en camperplaatsen. Op loopafstand van het landgoed is er ook een restaurant genaamd Pieter Poot. Gasten kunnen genieten van de rust en natuur en verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, e-fatbiken en e-chopper rijden. In de omgeving van Landgoed Lindehof zijn er ook talrijke activiteiten te beleven, zoals een bezoek aan Giethoorn, Steenwijk of de Koloniën van Weldadigheid. Er zijn ook indoor activiteiten beschikbaar aan de overkant van de weg, zoals een escape room, virtual reality en indoor blacklight golf. Het landgoed biedt ook arrangementen aan en gasten kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Natuurlodge B&B en Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Natuurlodge B&B en Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Natuurlodge+B%26B+en+Hotel/@52.8338645,6.0464008,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8689c30795555:0x1cb468cdf027c61!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8338645!4d6.0464008!16s%2Fg%2F11q2ys0kp3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blesdijke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blesdijke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blesdijke
  2. Natuurlodge B&B en Hotel

Meer in Blesdijke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl