De Verloren Sinjoor

Overnachting boeken bij De Verloren Sinjoor? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Verloren Sinjoor en boek direct.

De Verloren Sinjoor in Bladel

De Verloren Sinjoor is een Bed & Breakfast in Bladel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bladel terwijl je bij De Verloren Sinjoor verblijft. Op de website van De Verloren Sinjoor vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Verloren Sinjoor is een gezellige bed & breakfast in de bossen van Bladel, waar je kunt genieten van rust en landelijk groen. De accommodatie combineert de traditionele boerderijstijl met moderne gemakken en comfort. Je kunt overnachten in een knusse bedstee, een gewoon bed, een Celtman bowtop (een moderne variant op de Ierse zigeunerwagen) of in de glamping lodge met een houtgestookte hottub. 's Ochtends wordt er een persoonlijk ontbijt geserveerd met natuurlijke streekproducten. De Verloren Sinjoor biedt ook mogelijkheden voor paardenstalling en is geschikt voor grote groepen. De accommodatie ligt net buiten Bladel, dichtbij voorzieningen en activiteiten, maar ver genoeg voor rust en ruimte. Het is een ideale plek voor een ontspannen verblijf in de natuur.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Verloren Sinjoor, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Verloren Sinjoor? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Verloren+Sinjoor/@51.346858,5.2336055,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6cee7f240f0dd:0xc6717c32bd1f8f25!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.346858!4d5.2336055!16s%2Fg%2F11g8xkp4jd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bladel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bladel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bladel
  2. De Verloren Sinjoor

Meer in Bladel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl