Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum

Overnachting boeken bij Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum en boek direct.

Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum in Berkel-Enschot

Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum is een Hotel in Berkel-Enschot. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berkel-Enschot terwijl je bij Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum verblijft. Op de website van Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Druiventros is een hotel en restaurant gelegen in Berkel-Enschot, in de omgeving van Tilburg. Het restaurant is dagelijks geopend van 07:30-24:00 uur en de keuken van 12.00 uur tot 21.00 uur. Het hotel is de ideale locatie voor een uitje naar de Efteling of Beekse Bergen, en ook voor fiets- en wandeltochten in de Brabantse natuur. Daarnaast biedt het hotel ruimte voor vergaderingen, feesten en partijen met zalen die geschikt zijn voor maximaal 1000 personen. Het hotel heeft verschillende kamers en arrangementen beschikbaar, en het restaurant biedt een uitgebreide menukaart. Voor meer informatie en boekingen kan er contact worden opgenomen met het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Druiventros+Hotel,+Restaurant+en+Partycentrum/@51.5768,5.1456,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c695535bf6d379:0x1ae40afb0691c85d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5768!4d5.1456!16s%2Fg%2F1tj3k8rj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berkel-Enschot? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berkel-Enschot pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berkel-Enschot
  2. Druiventros Hotel, Restaurant en Partycentrum

Meer in Berkel-Enschot

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl