The Old Garage

Overnachting boeken bij The Old Garage? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Old Garage en boek direct.

The Old Garage in Berkel-Enschot

The Old Garage is een Bed & Breakfast in Berkel-Enschot. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berkel-Enschot terwijl je bij The Old Garage verblijft. Op de website van The Old Garage vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

The Old Garage is een bed and breakfast gelegen in Tilburg, op korte afstand van verschillende bezienswaardigheden zoals het Museo Textil Holandés, het park Efteling en het Naturemuseum Brabant. Het biedt accommodatie met gratis WiFi en een flatscreen-tv. Het bed and breakfast serveert dagelijks een continentaal ontbijt en beschikt over een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Het Safari Beekse Bergen en Beekse Bergen liggen op respectievelijk 9 km en 10 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Eindhoven, op 29 km afstand. Het The Old Garage heeft een beoordeling van 9.4 op basis van klantbeoordelingen, waarbij het personeel, comfort, netheid, locatie, ontbijt en vriendelijkheid hoog worden gewaardeerd. Er worden ook andere vergelijkbare accommodaties aanbevolen, zoals Hotel Complex Chayka, Ciudad de Jaca, Villaggio Ca' Laguna en Guest House Slavica. Het is echter belangrijk om op te merken dat de informatie op de website mogelijk niet accuraat of actueel is, waardoor het raadzaam is om de officiële website te raadplegen voor nauwkeurige informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Old Garage, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Old Garage? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Old+Garage/@51.5905652,5.146506,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6954aed6f5cdb:0x22cda0d54a895cf2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5905652!4d5.146506!16s%2Fg%2F11gn21z88f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berkel-Enschot? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berkel-Enschot pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berkel-Enschot
  2. The Old Garage

Meer in Berkel-Enschot

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl