easyHotel The Hague Scheveningen Beach

Overnachting boeken bij easyHotel The Hague Scheveningen Beach? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van easyHotel The Hague Scheveningen Beach en boek direct.

easyHotel The Hague Scheveningen Beach in Den Haag

easyHotel The Hague Scheveningen Beach is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij easyHotel The Hague Scheveningen Beach verblijft. Op de website van easyHotel The Hague Scheveningen Beach vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over het verblijf in het hotel The Hague Scheveningen Beach. Het hotel ligt in Scheveningen, vlakbij het mooie strand en op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Den Haag met de tram. Het hotel biedt comfortabele kamers met een eigen badkamer, airconditioning en WiFi. De superior kamers hebben extra faciliteiten zoals bekabeld internet, een laptopkluisje en meer ruimte. Het Scheveningen Pier, een bekend symbool, ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel en biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee. Het hotel is ook gunstig gelegen voor winkelen in Den Haag. Amsterdam Schiphol Airport is bereikbaar binnen 40 minuten met de auto of 30 minuten met de trein vanaf Den Haag Centraal Station. Het hotel biedt ook ontbijt in samenwerking met Brasserie Palace. Voor parkeermogelijkheden zijn er verschillende parkeergarages in de buurt. Het hotel heeft comfortabele kamers en biedt ook extra diensten zoals fietsverhuur. Het is een ideale keuze voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van easyHotel The Hague Scheveningen Beach, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij easyHotel The Hague Scheveningen Beach? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/easyHotel+The+Hague+Scheveningen+Beach/@52.1119601,4.2815232,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a73c74cb23:0x2d5b33e26ea376c5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1119601!4d4.2815232!16s%2Fg%2F11gfb4pmjm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. easyHotel The Hague Scheveningen Beach

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl