Boutique Hotel Corona

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Corona? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Corona en boek direct.

Boutique Hotel Corona is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Boutique Hotel Corona verblijft. Op de website van Boutique Hotel Corona vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Hotel Corona in Den Haag is een gastvrij hotel in het bruisende centrum van de stad. Het hotel biedt een ideale uitvalsbasis voor een verblijf in Den Haag, met bezienswaardigheden zoals het Mauritshuis en het Binnenhof op loopafstand. Tramhaltes bevinden zich vlakbij het hotel en brengen gasten in 14 minuten naar Scheveningen en het strand. Het hotel streeft ernaar dat gasten zich thuis voelen en biedt verschillende faciliteiten en diensten aan. De 72 hotelkamers zijn allemaal uniek en comfortabel ingericht, met moderne badkamers en gratis WiFi. Het hotel heeft ook een restaurant genaamd B.I.T. Grill & Cafe, waar gastronomisch vakmanschap wordt gecombineerd met kennis op het gebied van vlees. Boutique Hotel Corona is het oudste viersterren hotel van Den Haag en is gevestigd in drie 17e-eeuwse panden. Het hotel heeft recentelijk een grootscheepse verbouwing en renovatie ondergaan om te voldoen aan de wensen van de moderne reiziger. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Corona, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Corona? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Corona/@52.0791403,4.3100431,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b725175407ad:0x2334481a61e431ce!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0791403!4d4.3100431!16s%2Fg%2F1tcyr017?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boutique Hotel Corona

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl