Hotel Restaurant 't Goude Hooft

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant 't Goude Hooft? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant 't Goude Hooft en boek direct.

Hotel Restaurant 't Goude Hooft in Den Haag

Hotel Restaurant 't Goude Hooft is een Restaurant in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel Restaurant 't Goude Hooft verblijft. Op de website van Hotel Restaurant 't Goude Hooft vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

t Goude Hooft viert dit jaar haar 600-jarig jubileum als de oudste herberg van Den Haag. Het begon in 1423 als taveerne 'In tgulde hoift', gelegen aan de groentemarkt, nu bekend als de Dagelijkse Groenmarkt. Je kunt iemand verrassen met een cadeaubon van 't Goude Hooft die vrij te besteden is voor ontbijt, lunch, diner, borrel, overnachting of andere activiteiten. Misset Horeca heeft onlangs het gerenoveerde Goude Hooft bezocht en was onder de indruk. Het hotel-restaurant heeft een transformatie ondergaan waarbij klassiek en modern samenkomen. 't Goude Hooft heeft in 2018 het 'Certificaat van Uitmuntendheid' ontvangen van Tripadvisor en is voor het derde jaar op rij winnaar van de Booking.com Guest Review Award met een gemiddeld rapportcijfer van 9,1 voor de luxe suites.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant 't Goude Hooft, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant 't Goude Hooft? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+'t+Goude+Hooft/@52.0782556,4.3088,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b72575b19133:0xe1a39f7edc88a6e5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0782556!4d4.3088!16s%2Fg%2F1210rw_c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. Hotel Restaurant 't Goude Hooft

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl