Fletcher Badhotel Callantsoog

Overnachting boeken bij Fletcher Badhotel Callantsoog? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Badhotel Callantsoog en boek direct.

Fletcher Badhotel Callantsoog in Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog is een Hotel in Callantsoog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Callantsoog terwijl je bij Fletcher Badhotel Callantsoog verblijft. Op de website van Fletcher Badhotel Callantsoog vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Badhotel Callantsoog is een compleet vernieuwd hotel gelegen op korte afstand van het Noordzeestrand. Het hotel biedt luxe faciliteiten zoals een sauna, zwembad en squashbanen. De moderne hotelkamers hebben uitzicht over de duinen. In het hotel kunt u genieten van culinaire gerechten in Bar Bistro DuCo Callantsoog en er zijn ook vergaderzalen beschikbaar. De omgeving van het hotel biedt mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, zoals uitwaaien op het strand of een bezoek brengen aan natuurreservaat Zwanenwater. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals een fiets- en wandelarrangement en een last minute arrangement.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Badhotel Callantsoog, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Badhotel Callantsoog? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Badhotel+Callantsoog/@52.8422685,4.7023469,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf45b92457fa29:0xae40d09a4580d6e6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8422685!4d4.7023469!16s%2Fg%2F1tk66ytk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Callantsoog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Callantsoog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Callantsoog
  2. Fletcher Badhotel Callantsoog

Meer in Callantsoog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl