Strandhotel De Horn

Overnachting boeken bij Strandhotel De Horn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandhotel De Horn en boek direct.

Strandhotel De Horn in Callantsoog

Strandhotel De Horn is een Hotel in Callantsoog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Callantsoog terwijl je bij Strandhotel De Horn verblijft. Op de website van Strandhotel De Horn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Strandhotel De Horn is gelegen in de gezellige badplaats Callantsoog, dichtbij het centrum en het strand. Het hotel heeft een prachtige locatie naast natuurgebied Het Zwanenwater en beschikt over een riante tuin met een terras met zonnebedden. Vanuit de ontbijtzaal heeft men uitzicht op de vijver en bij goed weer kan er buiten op het terras ontbeten worden. Het hotel bevindt zich op loopafstand van diverse strandpaviljoens. In de omgeving is er naast wandelen en fietsen ook veel te beleven, zoals een bezoek aan Schagen met de West-Friese markt, winkelen in Alkmaar of een bezoek aan Fort Kijkduin in Den Helder. Callantsoog is een gezellige toeristische badplaats met een levendig dorpscentrum, diverse winkels, restaurants en terrasjes. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een braderie en kunstmarkt. Strandhotel De Horn biedt tweepersoonskamers en tweepersoonskamers met terras aan. Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar, dus schrijf de eerste review!

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandhotel De Horn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandhotel De Horn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Strandhotel+De+Horn/@52.833271,4.6970663,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf45a55a2fc40f:0x85ffae5991d8a18a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.833271!4d4.6970663!16s%2Fg%2F1wj_sj84?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Callantsoog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Callantsoog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Callantsoog
  2. Strandhotel De Horn

Meer in Callantsoog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl