Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Overnachting boeken bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Boutique Hotel Duinoord en boek direct.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een Hotel in Wassenaar. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Wassenaar terwijl je bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord verblijft. Op de website van Fletcher Boutique Hotel Duinoord vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar biedt een luxe en eigentijds verblijf op steenworp afstand van het strand. Het hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast is er een multifunctionele vergaderzaal en kunnen bepaalde delen van het hotel afgehuurd worden voor zakelijke doeleinden. De omgeving van het hotel is zeer divers en kan verkend worden met e-bikes die te huur zijn. Grote steden zoals Den Haag, Delft en Leiden liggen op slechts tien kilometer afstand. Het hotel biedt ook diverse arrangementen, zoals een fiets- en wandelarrangement en een familiearrangement. Kortom, het Fletcher Boutique Hotel Duinoord is de ideale verblijfplaats voor een luxe weekendje weg in Wassenaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Boutique Hotel Duinoord, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Boutique+Hotel+Duinoord/@52.1618042,4.3620753,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b8fd0e4a4afb:0xcb254535fc2ee69a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1618042!4d4.3620753!16s%2Fg%2F1x6q0yw_?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Wassenaar? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Wassenaar pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl