Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar en boek direct.

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar is een Hotel in Wassenaar. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Wassenaar terwijl je bij Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar is momenteel aan het verbouwen, maar de werkzaamheden zullen geen overlast veroorzaken voor de gasten. Het hotel biedt comfortabele kamers en suites, waarvan er 92 beschikbaar zijn. Gasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar en kunnen gasten gebruik maken van de Van der Valk Giftcard. Leden van Valk Loyal ontvangen maandelijks nieuwsbrieven met aanbiedingen en activiteiten. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website of door contact op te nemen met het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+Den+Haag+-+Wassenaar/@52.1052828,4.3604499,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b784260ef7e1:0x648d55dc5ece5d7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1052828!4d4.3604499!16s%2Fg%2F1tdw2nd7?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Wassenaar? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Wassenaar pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl