Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke in Bergen

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een Hotel in Bergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een sfeervol hotel gelegen in het kunstenaarsdorp Bergen, Noord-Holland. Het hotel biedt verschillende faciliteiten, zoals e-bikeverhuur en een culinair restaurant. Daarnaast beschikt het hotel over vier vergaderzalen voor zakelijke doeleinden. De omgeving van het hotel biedt veel mogelijkheden, zoals het bezoeken van de kust, de Schoorlse Duinen of de steden Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen, zoals een fiets- en wandelarrangement, last minute deals en een familiearrangement. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is onderdeel van Fletcher Hotels.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Marijke/@52.6681088,4.7038436,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf59d8d6a630f1:0xd5032e90d1c5fb94!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6681088!4d4.7038436!16s%2Fg%2F1tdn7y3j?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Meer in Bergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl