Hotel Zeebergen

Overnachting boeken bij Hotel Zeebergen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Zeebergen en boek direct.

Hotel Zeebergen in Bergen

Hotel Zeebergen is een Hotel in Bergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen terwijl je bij Hotel Zeebergen verblijft. Op de website van Hotel Zeebergen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel ZeeBergen is een fraai hotel gelegen in het pittoreske kunstenaarsdorp Bergen, direct aan het bos en langs een van de mooiste fietsroutes langs de kust van Noord-Holland. Het hotel ligt op 5 km afstand van het strand, de zee en de duinen, en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. Het hotel is ideaal voor een fietsvakantie, wandelvakantie of strandvakantie. Het team van Hotel Zee Bergen heet gasten van harte welkom en zij kunnen reserveren via het online boekingsformulier of door te mailen naar reservations@zeebergen.nl. Het restaurant en de bar zijn vanaf nu geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en chefkok Chiel van Restaurant "Onder de Linde" kookt een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Voor vragen of vertraagde incheck kunt u een mail sturen naar reservations@zeebergen.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Zeebergen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Zeebergen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Zeebergen/@52.6656495,4.6979571,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf59da4ea46111:0x6da9ca0dd6317708!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6656495!4d4.6979571!16s%2Fg%2F1tqckgrg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen
  2. Hotel Zeebergen

Meer in Bergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl