Guesthouse & Apartments In de Aap

Overnachting boeken bij Guesthouse & Apartments In de Aap? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Guesthouse & Apartments In de Aap en boek direct.

Guesthouse & Apartments In de Aap in Bergen

Guesthouse & Apartments In de Aap is een Hotel in Bergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen terwijl je bij Guesthouse & Apartments In de Aap verblijft. Op de website van Guesthouse & Apartments In de Aap vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de tekst wordt beschreven dat Guesthouse & Apartments In de Aap een bekende plek is voor een bijzondere vakantie aan de Noord-Hollandse kust in Bergen. De accommodatie biedt mediterrane sferen en is gelegen op twintig minuten fietsen van een van de mooiste stranden van Europa. Het verblijf is geschikt voor families en alle appartementen zijn ingericht in mediterrane stijl. Het guesthouse staat bekend om lekker eten en biedt kookevenementen aan. Emile van den Bergh, televisieregisseur en interieurontwerper, is de eigenaar en chef van het guesthouse. Zijn zoon, Siep van den Bergh, is ook gepassioneerd in de culinaire wereld. Sammie de witte herder en Bliksem de rode kater dragen bij aan de gezellige sfeer van In de Aap. Het contact met het guesthouse kan persoonlijk worden opgenomen via de verstrekte contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Guesthouse & Apartments In de Aap, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Guesthouse & Apartments In de Aap? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Guesthouse+%26+Apartments+In+de+Aap/@52.66882,4.70419,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf59df295e9025:0x56d318284b5c5d33!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.66882!4d4.70419!16s%2Fg%2F11f_p2qvm2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen
  2. Guesthouse & Apartments In de Aap

Meer in Bergen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl