Hakuna Matata Bonaire

Overnachting boeken bij Hakuna Matata Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hakuna Matata Bonaire en boek direct.

Hakuna Matata Bonaire in Kralendijk

Hakuna Matata Bonaire is een Bed & Breakfast in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Hakuna Matata Bonaire verblijft. Op de website van Hakuna Matata Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Hakuna Matata is een klein familiebedrijf met 6 slaapkamers en een eigen badkamer, waar u kunt genieten van een luxe verblijf met een zwembad in de buurt van de zee. Het is ideaal voor duiken en biedt flexibele boekingsmogelijkheden. Daarnaast kan Villa Hakuna Matata ook worden verhuurd als een privévakantiehuis. Bonaire is een prachtig eiland dat bekend staat om zijn onderwaterwereld en duikmogelijkheden. Hakuna Matata Bonaire is de perfecte uitvalsbasis met een centrale ligging dicht bij de zee en het strand. Er zijn ook faciliteiten zoals duikplekken, autoverhuur, scooters en activiteiten en tours beschikbaar. De accommodatie ligt op korte afstand van de luchthaven, het centrum van Kralendijk, supermarkten en bezienswaardigheden zoals de Zoutpannen en het Slagbaai Nationaal Park. Neem contact op met Hakuna Matata voor meer informatie en boekingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hakuna Matata Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hakuna Matata Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hakuna+Matata+Bonaire/@12.1815815,-68.2932457,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831a2994cf118f:0x9f902ec0f8ca8cdd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1815815!4d-68.2932457!16s%2Fg%2F11f4wts9nm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Hakuna Matata Bonaire

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl